Tervetuloa vieraisille!

Kesällä 2019 avaamme kotimme Oravalan kartanon tilausryhmille.  Tarjoamme opastettuja tarinakierroksia kartanon vaiherikkaasta historiasta, tutustumme tammipuistoon ja rakennusperintöön. Voit yhdistää vierailusi kahvihetkeen tammien alla. Kesällä voi lähteä veneretkelle Oravalasta Hiidenvuoreen kansallismaisemaan! Järjestämme yhdessä KymiSunin kanssa veneretkiä Hiidenvuorelle Iittissä. Tervetuloa!

Opastettu kierros

Tarinakierroksella tutustut mielenkiintoisiin henkilöihin ja historian kohtalokkaisiin käännekohtiin. Opastetulla kierroksella kävelemme tammipuistossa ja vanhassa miespihassa. Kartanon oma pieni kotimuseo, vanha siipirakennus, avaa ovensa kesällä 2020! Tarinakierrokset toteututaan kesästä 2019 lähtien – tervetuloa!

Ota yhteyttä

Veneretki Hiidenvuoren kansallismaisemaan

Vietä perheen, ystävien tai työporukan kanssa virkistävä päivä Kymijoella ja Hiidenvuoren ainutlaatuisessa kansallismaisemassa!

Retken aluksi teemme tarinakierroksen kartanolla. Venematka lähtee Oravalan kartanon rannasta. Nautimme nuotiokahvit ja ihaleimme kansallismaisemaa Hiidenvuorella. Palaamme sen jälkeen Oravalan kartanoon.

KymiSun ja Oravalan kartano järjestävät veneretken yhteistyössä.

OTA YHTEYTTÄ

Perinteikkäät kahvittelut

Opastetun kierroksen jälkeen on mukava istua alas hetkeksi, nauttia miljööstä ja perinteikkäästä kahvittelusta puutarhassa. Kahvitarjoilun leivonnaiset on kartanon reseptikätköstä – niksit ja salaisuudet ovat kulkeneet sukupolvesta toiseen ja kartanon rouvat ovat tuoneet omia perinteitä mukaan. Kahvitarjoilu on mahdollista liittää opastettuun kierrokseen.

Ota yhteyttä