Tervetuloa vieraisille

Kesällä 2019 avaamme kotimme Oravalan kartanon tilausryhmille.  Tarjoamme opastettuja tarinakierroksia kartanon vaiherikkaasta historiasta, tutustumme tammipuistoon ja vanhaan siipirakennukseen. Voit yhdistää vierailusi kahvihetkeen tammien alla tai vanhassa siipirakennuksessa. Tervetuloa vieraisille!

Opastettu kierros

Tarinakierroksella tutustut mielenkiintoisiin henkilöihin ja historian kohtalokkaisiin käännekohtiin. Opastetulla kierroksella kävelemme tammipuistossa ja vierailemme vanhassa siipirakennuksessa, kartanon omassa pienessä kotimuseossa. Myös perinteikkäät kahvittelut puutarhassa tai vanhassa siipirakennuksessa on mahdollista liittää kierrokseen.

Tarinakierrokset toteututaan kesästä 2019 lähtien. Lisätietoa palvelutarjonnasta löydät lähiaikoina täältä. Voit jo nyt ottaa yhteyttä meihin yhteyslomakkeen kautta!

Ota yhteyttä

Perinteikkäät kahvittelut

Opastetun kierroksen jälkeen on mukava istua alas hetkeksi, nauttia miljööstä ja perinteikkäästä kahvittelusta puutarhassa tai vanhassa siipirakennuksessa. Kahvitarjoilun leivonnaiset on kartanon reseptikätköstä – niksit ja salaisuudet ovat kulkeneet sukupolvesta toiseen ja kartanon rouvat ovat tuoneet omia perinteitä mukaan.

Kahvitarjoilu on mahdollista liittää opastettuun kierrokseen. Lisätietoa palvelutarjonnasta löydät täältä lähiaikoina. Voit jo nyt ottaa yhteyttä meihin yhteyslomakkeen kautta!

ota yhteyttä