Tervetuloa vieraisille!

Tervetuloa tutustumaan kartanon historiaan ja nauttimaan kulttuuriperinnöstä –  opastetutuilla tarinakierroksillamme tutustutaan kartanon vaiheikkaaseen historiaan, 1700-luvun tammipuistoon ja vanhan siipirakennuksen kotimuseoon. Perinteikäs kahvitarjoilu on mahdollista liittää kierrokseen. Kartano on auki tilauksesta ryhmille ja tapahtumapäivinä toukokuusta syyskuuhun.

Opastettu kierros

Tarinakierroksella tutustut mielenkiintoisiin henkilöihin ja historian kohtalokkaisiin käännekohtiin. Opastetulla kierroksella kävelemme tammipuistossa ja vanhassa miespihassa. Kartanon oma pieni kotimuseo, vanha siipirakennus, avaa ovensa kesällä 2020!

Ota yhteyttä

Perinteikkäät kahvittelut

Opastetun kierroksen jälkeen on mukava istua alas hetkeksi, nauttia miljööstä ja perinteikkäästä kahvittelusta puutarhassa. Kahvitarjoilun leivonnaiset on kartanon reseptikätköstä – niksit ja salaisuudet ovat kulkeneet sukupolvesta toiseen ja kartanon rouvat ovat tuoneet omia perinteitä mukaan. Kahvitarjoilu on mahdollista liittää opastettuun kierrokseen.

Ota yhteyttä

Veneretkiä Kymijoella

Vietä perheen, ystävien tai työporukan kanssa virkistävä päivä Kymijoella ja Hiidenvuoren ainutlaatuisessa kansallismaisemassa. Kesällä 2020 tarjoamme uusia retkeilymahdollisuuksia Kymijoella ja Pyhäjärvellä.

KymiSun ja Oravalan kartano järjestävät veneretken yhteistyössä.

OTA YHTEYTTÄ