Lähituotteet kartanon puodista

Oravalan kartanon puodin valikoimassa on lampaantaljoja, syksyisin pieni erä karitsanlihaa ja erilaisia jalopuunlankkuja tammipuistosta. Valikoimassa on myös kartanon puutarhan sadosta tehtyjä marmeladeja ja hilloja, sekä perinteisiä leivonnaisia kartanon kyökistä. Lahjaksi sopii Oravalan kartanon oma pellavapyyhe ja tammenterhokoru, jotka on suunnitellut paikallinen tekstiilimuotoilija PL-Style. Lisää ihania lähituotteita on tulossa puotivalikoimaan! Puoti on auki tapahtumissa, mutta lampaantaljoja ja tammipuiston lankkuja voi kysyä milloin vaan meiltä. Karitsanliha myydään suoraan tilalta ennakkotilauksella syksyisin.

Vastuullisesti tuotettua ja herkullista tammipuiston karitsanlihaa

Syksyisin on myytävänä pieni erä karitsanlihaa. Lampaamme ovat norjalainen rygja rotu, jotka ovat erinomaisia maisemahoitaja ja soveltuvat sekä villan- että lihantuotantoon. Kevättalvella syntyneet karitsat laiduntavat koko kesän vanhoilla niityillä ja kartanon tammipuistossa. Lampaiden avulla pystymme säilyttämään arvokasta kulttuurimaisemaa ja edistämään luonnon monimuotoisuutta. Tammipuiston karitsanliha on vastuullisesti tuotettu ja herkullinen lähiruoka!

Tilaus ja lisätietoja

Historiallisen tammipuiston uniikkeja jalopuisia lankkuja

Varastossa on pieni erä erilaisia jalopuisia lankkuja kartanon vanhasta tammipuistosta. Uniikkia ja vanhaa tammea, saarnia ja lehtikuusta. Lisätietoja saat isännältä!

Ota yhteyttä

Lampaantaljat

Valikoimassa on tällä hetkellä valkoisia ja ruskeita lampaantaljoja, isoja ja pieniä. Ihana lahja kummilapsellesi, parhaalle ystävälle, hääparille tai itsellesi! Lampaantaljat on muokattu Suomessa. Valikoimassa olevat lampaantaljat ovat suurin osa suomenlampaista ja tulossa ovat rygja lampaiden valkoisia taljoja.

Ota yhteyttä

Puodin valikoimista löydät perinteisiä leivonnaisia, oman puutarhan tuotteita ja lahjatavaroita

Kartanon tapahtumissa puodissa on myytävänä puutarhan sadosta tehtyjä hilloja ja perinteisiä leivonnaisia kartanon kyökistä. Puodista löytyy laadukkaita käsintehtyä leikkuulautoja puiston tammesta ja Oravalan kartanon oma pellavapyyhe joka on suunnitellut paikallinen tekstiilimuotoilija PL-Style.

Kysyy lisää